Bezoek ons ook op facebook fotoinfo

Regelmatig zijn wij aanwezig bij diverse evenementen in onze regio. In opdracht van de diverse organisaties maken we dan een foto-verslag die gebruikt kan worden voor promotionele doeleinden. Tijdens het fotograferen krijgen wij vaak de vraag waar men de foto’s kan bekijken en eventueel bestelen. Vandaar deze “evenementen-pagina”.  

Klik hieronder op de foto van uw evenement om meer foto’s te zien.

Pieremachochel-tocht 2 september 2023


Zo leuk.

Iedereen kan meedoen, jong en oud, vrienden, broers, zussen, ouders enz.  Aan deelname is géén leeftijdsgrens verbonden. Deelname is gratis en voor eigen risico. Iedereen, zowel jong en oud, kan met zijn eigen gemaakte Pieremachochel (een boot, vlot of iets anders wat drijft en leuk versierd is) meedoen. Tijdens de Authentieke Dag vormen de Vaartse Rijn en de Oude Sluis het decor voor een ludiek evenement.


Wat een plezier hebben deze kids in hun vaartuig. En vergeet niet de ouders die langs de kade staan. De organisatie was dit jaar weer helemaal top. Allemaal vrijwilligers die een dikke “duim” verdienen. We hopen dat volgend jaar nog meer deelnemers aanwezig zijn. Wij houden jullie op de hoogte.fotoinfo

Klik hier of op de foto om alle foto’s te bekijken en eventueel te bestellen.